Vedení účetnictví

Hledáte účetní kancelář, která by zpracovávala vaše účetní doklady a podávala daňová přiznání? Na jižní Moravě takovou najdete v Brně na Holandské ulici. SARY OFFICE poskytuje kompletní služby, vede účetnictví, daňovou evidenci, zpracovává daňová přiznání a mzdovou agendu pro malé, střední i velké firmy. V rámci svého portfolia také nabízí účetní, daňové a finanční poradenství. Garantuje ho daňová poradkyně Ing. et Ing. Šárka Bieglerová – Vaďurová, členka Komory daňových poradců ČR. Všichni zaměstnanci kanceláře mají vzdělání ekonomického směru a získané vědomosti si neustále rozšiřují a doplňují. Základní filozofií společnosti je odbornost, individuální přístup ke klientům a kvalita poskytovaných služeb.

SARY OFFICE vede účetnictví dle aktuálních zákonných norem. Účetní doklady svých klientů si obvykle přebírá v sídle společností a potom s nimi dále pracuje. Účetní sestavy zpracovává podle požadavků klienta, účetnictví člení podle středisek nebo zakázek. Klient je pracovníky účetní kanceláře zastupován při jednáních na úřadech. Na konci každého kalendářního roku SARY OFFICE zpracovává účetní uzávěrky a provádí inventarizaci zůstatků. Kdo by snad považoval externí vedení účetnictví za horší variantu než zaměstnávat vlastní mzdovou účetní, se záhy přesvědčí o opaku. .

S vedením účetnictví úzce souvisí podání daňového přiznání, které si může zadat fyzická nebo i právnická osoba. Oba subjekty platí daň z příjmů, za předem stanovených pravidel je třeba také platit daň z přidané hodnoty, daň silniční, daň z nemovitosti, darovací daň a daň z převodu nemovitostí. Kdo se rozhodne podávat daňové přiznání bez důkladné znalosti účetních předpisů, může se snadno splést a vystavit riziku penále. Daňový poradce je v této oblasti velmi dobře vyškolen a navíc pojištěn.

SARY OFFICE pomůže i se založením společnosti s ručením omezeným, obstará potřebné doklady, notářský zápis, společnost zapíše do Obchodního rejstříku, zaregistruje ji na Finančním úřadu, na České správě sociálního zabezpečení i zdravotních pojišťovnách. Klient dodá pouze ty podklady, které si společnost sama nemůže obstarat, absolvuje jednu návštěvu u notáře a složí základní kapitál.